Bridge

For English speakers:

Hi All, this page will be in Norwegian, due to the fact that all the books are in Norwegian, there is no need to give you the chance to buy the books, but I speak as good English as I speak Norwegian, as I have lived half my life in New Zealand, and gone to University there, and been a lecturer at University level, underneath the Norwegian text there is a contact form, you can contact me for cost for teaching of Contract Bridge. And yes, Bridge is the normal shortage for the long termed Contract Bridge.

Norsk Tekst:

Så bøkene vil kun være tilgjengelige på norsk. Derfor synes jeg det var nødvendig å advare engelske brukere av siden å kjøpe bøkene. Det er jo det at de er norske som gjør dem spesielle.

Jeg kommer til å selge bøkene mine her, de er noen korte og noen lengre vil komme etter hvert. Den første boken jeg har skrevet er en bok om Mini Bridge som er en god introduksjon. Jeg vil snart komme med en bok om å lære mer hvordan du skal tenke som spillefører og en bok om hvordan du skal spille i forsvar. Dette er viktige bøker, fordi de vil lære deg hvordan du skal få nok stikk til å klare kontrakten. Så hvis du ikke klarer kontraktene dine til vanlig i Mini Bridge, så er det helt sikkert mye å lære fra å kjøpe bøkene om spilleføring, når de kommer, og hvis du aldri klarer å ta beter på kontraktene er der sikkert mye å lære i boken om forsvarsspilling. Det er mye å lære uansett hvor du snur deg i bridge. Det egentlige fulle navn på spillet er Kontrakt Bridge, dette fordi Bridge og AuksjonBridge var brukt opp på et tidligere spill, og der var det ett poeng mellom hver av fargene, nå er det 10 poeng mellom fargene, og en enda større forskjell mellom NT og minorfargene, og 10 poeng forskjell mellom NT og majorfargene, kun på det første stikket, og det gir akkurat forskjell nok til at man må spille utgang i ett nivå lavere i NT enn i majorfargene, og man må spille ett nivå høyere i minorfargene enn i majorfargene. Dette er litt om de forskjellige poengene i bridge.

BOK SOM ER TILGJENGELIG ALLEREDE:

MINI BRIDGE av John Eide

For 1 bok koster den kr. 100
Kjøper du 2, koster de kun kr. 175 (kr 25 i rabatt)

Jeg tilbyr altså trening, spilling og kommentater og råd om spill, også tilbyr jeg nybegynnerkurs i bridge, jeg tilbyr også viderekomne kurs. Jeg tilbyr kurs på det temaet du ønsker, men det kan være lurt å ikke blande sammen for mange læreoppgaver på en gang. Du kan sende forespørsel om det du ønsker, så kan vi snakkes om det, og om prisen. Det gjelder å huske å legge ved en epost eller et telefonnummer slik at jeg kan kontakte dere, telefonnummer gjør at jeg kan svare dere litt fortere og i personlig samtale: